Gelaatsbehandelingen & Visagie

gezichtsbehandeling

LAKSHMI Beauty Treatments
€ 45.00 Basic Rebalancing (45 minuten)
Revitaliserende huidbehandeling, reinigt, verbetert en verzorgt de huidstructuur:

€ 45.00 Deep Cleansing (45 minuten)
Diepreinigende behandeling voor de, vette of gecombineerde en/of onzuivere en acne huid.

€ 59.50 Basic Moisturizing (60 minuten)
Herstelt de vochtbalans, maakt de huid steviger en gladder. Een regenererende en anti aging behandeling met de kracht van een van de mooiste actieve ingrediënte van de natuur: hyaluronzuur in drie molecuulgewichten, elk gericht op een andere laag van de huid.

€ 69.50 Basic Anti Age (75 minuten)
Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit.

€ 69.50 Soothing & Calming (75 minuten)
Speciale kalmerende behandeling voor de reactieve, intolerante en overgevoelige huid. Hydraterend, kalmerend en herstellend, vermindert de doorbloeding en voorkomt vaatverwijding. Brengt een beschermende film aan op de huid.

€ 79.00 Intensive Rebalancing (90 minuten)
Een beautyconcept behandeling die de huid oppept, reinigt, verbetert en verzorgt en brengt balans in lichaam en geest.

€ 79.00 Intensive Moisturizing (90 minuten)
Herstelt de vochtbalans, maakt de huid steviger en gladder. Een regenererende en anti aging behandeling met de kracht van een van de mooiste actieve ingrediënte van de natuur: hyaluronzuur in drie molecuulgewichten, elk gericht op een andere laag van de huid.

€ 79.00 Intensive Anti Age (90 minuten)
Geweldige anti-aging behandeling waarbij gebruikt gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en anti oxidanten.

Special Treatments
€ 59.50 Nano dermabrasie (60 minuten)
Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans.

€ 59.50 Glycolzuurpeeling / Melkzuurpeeling / Salicylzuurpeeling (60 minuten)
Een intensieve manier van peelen, zorgt voor afschilfering van dode huidcellen, zo worden de frisse en jonge huidcellen eronder zichtbaar. Daarnaast stimuleert dit de aanmaak van collageen en elastine, waardoor huidverjonging optreedt.

€ 75.00 Kruiden /Bio peeling (75 minuten)
De kruiden in deze peeling ontdoen de huid van gifstoffen en afvalstoffen, zo wordt de huid geactiveerd zich sneller te vernieuwen en zal er jonger en frisser uitzien. De huid wordt gladder en zachter.

CHI Rose Treatment
€ 75.00 Chi Rozen gelaatsbehandeling (90 minuten)
Anti-stress gelaatsbehandeling met aromatherapie en edelsteenmassage.

VISAGIE
€ 19.50 Dag make-up
€ 39.50 Avond / Gala make-up
€ 79.50 Bruidsvisagie inclusief proef make-up