't Bjoetiekje is een kleinschalige schoonheidssalon in Kerkrade en biedt professionele, kwalitatieve behandelingen met de hoogwaardige, organische producten van Lakshmi. Als holistisch schoonheidsspecialiste kijk ik niet alleen naar de huid, dus de buitenkant, maar ook naar de binnenkant. Alles is met elkaar verbonden; stress, verdriet, niet lekker in je vel zitten, je stemming, het heeft allemaal invloed op je huid en je uitstraling.

Lakshmi biedt een holistische kijk op schoonheid en houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zo kunt u er van top tot teen stralend en verzorgd uitzien. Of u nu komt voor ontspanning, huidverbetering, anti-aging, wimperextensions, gellak, bellypainting of een professionele (bruids)visagie: ik sta voor u klaar om u een passend advies te geven.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik zie u graag tegemoet bij 't Bjoetiekje Kerkrade.

Met stralende groet,

Alice Hendriks-Koll