Welkom op de site van 't Bjoetiekje

't Bjoetiekje biedt professionele, kwalitatieve behandelingen met de hoogwaardige, organische producten van Lakshmi.

Lakshmi houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zo kunt u er van top tot teen stralend en verzorgd uitzien! Of u nu komt voor ontspanning, huidverbetering, anti-aging, wimperextensions, gellak, bellypainting of een professionele (bruids)visagie: ik sta voor u klaar om u een passend advies te geven.

't Bjoetiekje is ook op Facebook te vinden, kijk op www.facebook.nl/bjoetiekje voor nog meer foto's en leuke informatie!

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik zie u graag tegemoet bij 't Bjoetiekje.

Met stralende groet,

Alice Koll