Hands & Feet

HANDS & FEET

Gellak
Gelpolish of gellak zijn de nieuwste generatie gels, het brengt het beste van gel en nagellak samen! Het biedt de duurzaamheid van gel maar het geeft een natuurlijke nagellak look. Gellak of gelpolish wordt daarom ook wel semi permanente nagellak genoemd. Het is direct aan te brengen op de natuurlijke nagels in de klassieke french look of u kunt kiezen uit één van de vele trendy kleuren. Verder biedt de gel versteviging aan uw natuurlijke nagels, de gel blijft 2 tot 3 weken zitten afhankelijk van de staat van uw natuurlijke nagels en de groeisnelheid.

De voordelen van gellak:
♥ Gelakte nagels zonder nagellak
♥ Dunne, flexibele gelnagels
♥ Ideaal voor mensen met beroepen waar kunstnagels niet zijn toegestaan
♥ Mooie, verzorgde, natuurlijke nagels
♥ Geen droogtijd zoals bij gewone nagellak, na de behandeling meteen uitgehard dus geen vlekken, krassen of vegen en deuken
♥ Blijft 2 weken goed zitten, zonder afbladderen
♥ Blijft mooi glanzen
♥ Versteviging van de natuurlijke nagels

Gellak teennagels
Omdat de teennagels langzaam groeien heeft u zeker 4 weken plezier van gellak op de teennagels. De behandeling is puur cosmetisch, er wordt alleen behandeld op gezonde teennagels! Voor kalk- en/of schimmelnagels of andere voet- en nagelproblemen verwijs ik u door naar een pedicure.

Hoe verloopt de behandeling:
♥ Kom met schone en gewassen voeten naar de afspraak
♥ Voeten en nagels worden gedesinfecteerd
♥ Nagels geknipt en/of in vorm gevijld
♥ Nagelriemen teruggeduwd
♥ Gel wordt aangebracht (french of kleur)
♥ Voeten worden ingecremed en nagels verzorgd met nagelriemolie

Pada feettreatment
Eventueel kunt u deze behandeling aanvullen met de Pada feettreatment, een weldaad voor uw voeten. Deze behandeling is heerlijk ontspannend en zorgt voor frisse en relaxte voeten. Geeft gelijk verlichting bij pijnlijke en gezwollen voeten en is voedend en verzachtend voor de droge huid en kloven.

♥ Voetbad met heerlijke etherische oliën zoals tijm, desinfecteerr, verfrist en bevordert de doorbloeding
♥ Zeezoutscrub voor een zachte huid
♥ Micro-fluid, verfrist de voeten en heeft een afvoerende werking bij overmatig vocht, vermindert stuwing in de haarvaten en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Vermindert transpiratiegeur.
♥ Ontspannende voetmassage
♥ Manuka voetpakking, reinigt, verfrist en verhoogt de circulatie, verhooft de afvoer van vocht en vermindert sterke transpiratie en gaat voetschimmels te lijf.
♥ Ontspannende voetmassage