Brows & Lashes

 BROWS & LASHES

HENNA BROWS

Wekenlang superstrakke wenkbrauwen met BrowTastic.
Wil je strakkere en vollere wenkbrauwen waar je wekenlang plezier van hebt? Kies dan voor de BrowTastic Henna behandeling. Henna brows is anders dan gewone verfbehandelingen omdat je niet alleen de haartjes maar ook de huid verft. De Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid zitten (afhankelijk van je huidtype en nazorg) en tot ongeveer 6 weken in de haartjes. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet al na een paar dagen aan de slag met potlood of poeder om je wenkbrauwen bij te tekenen. BrowTastic is het eerste merk dat in Nederland is gelanceerd met Henna Brows. Keuze uit verschillende tinten, in overleg kiezen we samen de juiste kleur. Hoe lichter de kleur, hoe sneller deze uit de huid verdwijnt.

Wanneer mag je deze behandeling niet:
* Allergie voor Henna/walnoten
* Haarverf of wenkbrauwverf allergie
* Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)BrowTastic Henna logo nl 300x300
* Bij bloedarmoede bij gebruik van Lithium
* Wondjes rondom de wenkbrauwen
* Recent geverfde wenkbrauwen

Hoe zit de BrowTastic behandeling uit:
* Indien je niet weet of je allergisch bent een allergietest 48 uur voor de behandeling
* Reiniging van de wenkbrauwen
* Uittekenen van de gewenste vorm
* Tinten met Henna
* Waxen, tweezen & trimmen
* Nazorg


WIMPER-EXTENSIONS

Voor mooie, volle, lange en natuurlijk uitziende wimpers.

Met wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje verlengd met een aparte wimperextension-haar, dus geen plukjes haar de zgn. clusterlashes. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimper bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel bljift en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De extensions zijn donkerder dan uw natuurlijke wimpers dus u hoeft geen mascara meer te dragen. U kunt ermee douchen, zwemmen, sporten, slapen en huilen.

Het aanbrengen van wimperextensions is geheel pijnloos. U ligt met uw ogen dicht voor ongeveer 2 uur (bij een geheel nieuwe set) in een comfortabele behandelstoel.

Om de prachtige volle en lange wimpers te behouden adviseer ik u om ongeveer na 2 á 3 weken een touch up te plannen (ongeveer 60 minuten). De groeicyclus van uw eigen wimpers blijft immers doorgaan, waardoor u wimperhaartjes verliest.

Wat moet u doen vóór de afspraak
* Indien je niet weet of je allergisch bent voor de lijm een allergietest 48 uur voor de behandeling
*
Verwijder alle oogmake-up en reinig uw wimpers met een milde olievrije oogreiniger.
* U komt dus met schone, make-up vrije ogen naar de afspraak.
* Gebruik geen make-up removers op oliebasis daar dit de hechting van de wimpers niet ten goede komt.
* Contactlenzen moeten uit, doe dit alvast thuis of neem uw lenzendoosje en vloeistof mee om ze in de salon te verwijderen.
* Plan bij een nieuwe set ongeveer 2 uur in.

De extensions kunnen makkelijk verwijderd worden door een professional, er wordt gebruik gemaakt van een speciale debonder. Trek nooit zelf aan uw wimpers om ze te verwijderen! De kans is groot dat u uw eigen wimpers meetrekt en beschadigd, wat een lelijke wimperlijn met gaten en afgebroken wimpers oplevert.

Voor een uitgebreid fotoportfolio kijk op de Facebookpagina van 't Bjoetiekje: http://www.facebook.nl/bjoetiekje