(Bruids) Visagie

Professionele visagie

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er perfect en stralend uitzien. Hier hoort natuurlijk een onberispelijk uitziende bruidsmake-up bij.

Proef bruidsmake-up
Een aantal weken voor de bruiloft vindt de proefmake-up plaats. In ontspannen sfeer nemen we samen door wat uw wensen zijn en bespreken we de look en de kleuren die het beste bij u en uw bruidskleding passen, zodat u op deze bijzondere dag op uw mooist bent! Ook ontvangt u tips voor de dag zelf.

Bij een goede bruidsmake-up moet er rekening mee gehouden worden dat de make-up er perfect uitziet voor zowel daglicht, fotografie, film en avond. Verder moet de make-up lang houdbaar zijn zodat u er de hele dag en avond perfect uitziet. De proefmake-up vindt plaats in de studio van 't Bjoetiekje.

Bruidsmake-up op de trouwdag
Op de trouwdag ben ik op de afgesproken tijd op de gewenste locatie. We nemen samen nog eens door wat de wensen zijn en daarna neem ik ruim de tijd om u van de perfecte bruismake-up te voorzien.

Uw bruiloft is één van de mooiste herinneringen uit uw leven, op deze dag wilt u er perfect en stralend uitzien en hierbij help ik u graag!

Verder kunt u bij 't Bjoetiekje ook terecht voor een mooie dag- of avondmakeup.

Voor een uitgebreid fotoportfolio kijk op de Facebookpagina van 't Bjoetiekje: http://www.facebook.nl/bjoetiekje