Nano dermabrasie met Hyalax Meso Lift

NANO-DERMABRASIE

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Het behandelde gebied voelt na de behandeling direct zacht en fris aan.

Nano-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt (Hyalax Meso Lift Ampul). Het voordeel van deze behandeling is dat de huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 4 uur).

Nano-dermabrasie wordt toegepast bij de behandeling van:
- Ruwe huid
- Kleine zonbeschadigingen
- Acné (geen actieve)
- Grauwe huid
- Huidveroudering
- Oppepper voor de huid
- Doorbloeding verbeteren

Hyalax Meso Lift
Het Hyalax® Meso Lift ampul zorgt voor een versteviging van de huid, stimuleert de celvernieuwing, herstelt en activeert. Het verbetert de huiddikte, elasticiteit, spanning en stevigheid. Herstelt de jeugdigheid van de huid en vertraagt het verouderingsproces.

Hyalax HA Moisturizing Mask
Met zijn uitgebalanceerde en zorgvuldig geselecteerde samenstelling heeft het masker een uitgesproken hydraterende en verzachtende werking op de huid. Oppervlakkige rimpels verzachten en diepe rimpels worden minder zichtbaar. Hyalax® HA-vochtregulerend masker wordt aanbevolen vooraf en na agressieve procedures, zoals injecties, instrumentele en laserprocedures en chemische peelings. Het resultaat van de betreffende behandelingen zal nog mooier zijn.

Hoe verloopt de behandeling:
- De huid wordt eerst krachtig gereinigd
- Het Hyalax Meso Lift Ampul wordt aangebracht en ingewerkt d.m.v. nano dermabrasie. Dit geeft een licht tintelend gevoel maar is niet pijnlijk.
- Hyalax HA Moisturizing Mask (dit masker moet 30 minuten inwerken, tijdens de inwerktijd ontvangt u een ontspannende rug, nek en decollete massage)
- Restanten van het masker worden ingemasseerd
- Afsluitende verzorging

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal na enkele uren verdwijnen. Het effect van de Nano-dermabrasie behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid ziet er fris en opgepept uit. Een mooie natuurlijke glans wordt zichtbaar en de huid voelt heerlijk zacht.