Wherteimar Treatments

WHERTEIMAR TREATMENTS

Wherteimar huidcorrigerende gelaatsbehandelingen

Wherteimar Laboratories heeft een scala aan cosmetische producten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit ontwikkeld.

Men past de meest innovatieve technologieën toe en men streeft naar een continue verbetering om de meest geavanceerde huidverzorging en schoonheidsbehandeling te kunnen bieden. De testen die men heeft uitgevoerd hebben geleid tot de productie van een cosmeticalijn die perfect is afgestemd op de veeleisende huid zodat men de meest betrouwbare behandeling kan geven.

Een cosmetica lijn met geselecteerde natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op krachtige helende eigenschappen van thermale bronnen in combinatie met de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater.
Dit in combinatie met de nieuwste cosmetische technologie Nanonatural technologie®, ingrediënten met deeltjes kleiner dan 100 nanometer (een maateenheid die overeenkomt met een tien-miljoenste van een meter). De actieve ingrediënten dringen binnen in de diepste lagen van de huid. Ze worden snel opgenomen zodra ze in contact komen met de huid. De producten bevatten organische en natuurlijke ingrediënten, verbouwd op land dat bemest wordt met natuurlijke materialen, die gevolg geven aan de wetten van de natuur en streven naar biodiversiteit, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of giftige herbiciden te gebruiken.

WHERTEIMAR heeft een cosmetische gezichtsbehandeling lijn op basis van de regenererende en anti-aging kracht van een van de mooiste actieve ingrediënten van de natuur gecreëerd: hyaluronzuur in drie molecuulgewichten, elk gericht op een andere laag van de huid. Ontdek een nieuwe manier voor de verzorging van uw huid met Hyaluron Éclat Superbe, alle producten uit deze lijn bieden onmiddelijk en langdurige resultaten.De Hyaluronbooster behandeling herstelt de vochtbalans en maakt de huid steviger en gladder. De ideale behandeling voor de huid die extra vocht nodig heeft, de huid wordt intensief gevoed en droogtelijntjes verdwijnen en rimpels lijken minder diep. Ook een ideale behandeling als extra after summer treatment! 

Hyaluronbooster treatment
Herstelt de vochtbalans en maakt de huid steviger en gladder.
Dubbele reiniging - verfrissende tonic - epileren en harsen - diamondpeeling met fruitzuur daarna gel peeling AHA 12% of 35% - Hyaluron Sublime Serum - Hyaluron Intensive sheet mask - tijdens de inwerktijd van het masker massage van nek, hals & decolleté - sheetmask verwijderen en de resten worden ingemasseerd - afsluitende verzorging (Sublime serum, Sublime Creme en eventueel zonbescherming)

Hyaluronbooster Wellness treatment
Herstelt de vochtbalans en maakt de huid steviger en gladder. Een heerlijk ontspannende behandeling.
Voetenbad - voetserum & pakking - dubbele reiniging gelaat - verfrissende tonic - epileren en harsen - diamondpeeling met fruitzuur daarna gel peeling AHA 12% of 35% - Hyaluron Sublime Serum - Hyaluron Intensive sheet mask - voetmassage - massage van nek, hals & decolleté - sheetmask verwijderen en de resten worden ingemasseerd - afsluitende verzorging (Sublime serum, Sublime Creme en eventueel zonbescherming)