Lakshmi Beauty Treatments

Lakshmi Beauty Treatments

Lakshmi houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid.

Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, LAKSHMI heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda (kruidenleer) en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

De Lakshmi producten danken hun werkzaamheid aan de combinatie van: 
- Zuiverheid van 100% natuurlijke ingrediënten
- Kennis van de ayurveda 
- Kracht van aromatherapie

De synergetische werking van de uitzonderlijk werkzame ingrediënten geven de producten een holistische, wellness ervaring en huidverbetering in één!

Lakshmi Beauty Treatments:

Basic Rebalancing
Revitaliserende huidbehandeling, reinigt, verbetert en verzorgt de huidstructuur:
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - diamondpeeling met fruitzuur - dieptereiniging - olieserum - crememasker - massage gelaat, hals en decolleté - serum & verzorging

Deep Face Cleansing
Diepreinigende behandeling voor de onzuivere en acne huid.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - diamondpeeling met fruitzuur daarna gel peeling AHA 12% of 35% - dieptereiniging - serum - reinigend klei masker - serum & verzorging

Basic Anti Age
Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - gel peeling AHA 12% of 35% - dieptereiniging - massage gelaat, hals en decolleté - firming ampul - shaping peel off mask - voetmassage of handscrub en pakking - verzorging

Intensive Rebalancing
Een beautyconcept behandeling die de huid oppept, reinigt, verbetert en verzorgt en brengt balans in lichaam en geest.
Kruidenvoetenbad - reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - diamondpeeling met fruitzuur - dieptereiniging - reinigend klei masker - voetmassage of handscrub en pakking - olieserum - crememasker - massage gelaat, hals en decolleté - serum & verzorging

Soothing & Calming
Speciale kalmerende behandeling voor de reactieve, intolerante en overgevoelige huid. Hydraterend, kalmerend en herstellend, vermindert de doorbloeding en voorkomt vaatverwijding. Brengt een beschermende film aan op de huid.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - gel peeling AHA 4,5% of enzymen peeling - serum - peel off algenmasker - voetmassage of handscrub en pakking - serum & verzorging

Intensive Anti Age
Geweldige anti-aging behandeling waarbij gebruikt gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en anti oxidanten.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - diamondpeeling met fruitzuur daarna gel peeling AHA 12% of 35% - dieptereiniging - liftend crememasker - massage gelaat, hals, decolleté en oogcontour - gel oogmasker - liftend peel off masker - voetmassage of handscrub en pakking - serum & verzorging


De huidtypen volgens ayurveda en productlijnen van Lakshmi.

Vata huid
Een mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën. Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er vaal en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.

Pitta huid
Een heldere, goed doorbloede huid, met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en sproetjes. Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipidebarriere en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentvlekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipidebarriere van de huid ondersteunen.

Kapha huid
Een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig. Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.

Glycolzuur peeling (fruitzuren of AHA)
Tijdens de behandeling gebruik ik peelingen met glycolzuur. Een glycolzuurpeeling is een behandeling met fruitzuren. Fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA), worden gewonnen uit fruit, vandaar de naam fruitzuren. Bij een glycolzuur peeling worden producten gebruikt die ervoor zorgen dat de binding tussen de (dode) hoorncellen aan het huidoppervlak worden verbroken zodat de bovenste huidlaag verweekt. Hierdoor schilferen dode huidcellen af en worden de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor bindweefselverjonging optreedt. De huid wordt gladder, de structuur verbetert, rimpels verzachten en kleurverschillen en pigmentvlekken verminderen. Tevens worden deze peelings ingezet bij acne, grove poriën en littekens. Afhankelijk van het huidtype en de staat van de huid kies ik een geschikte peelingsterkte variërend van 4,5% tot 35% sterkte.